Vášnivé bozky, jedna hore bez: Milenky Cara a Michelle si užívali v exotike!

Keď médiá prvýkrát informovali o romániku medzi topmodelkou Carou Delevingneovou a herečkou Michelle Rodriguezovou, zdalo sa, že ide o šikovný marketingový ťah. Omyl...

01.04.2014 00:00
debata
Milenecký pár Cara Delevingne (vpravo) a... Foto: Profimedia.sk
Cara Delevingne a Michelle Rodriguez Milenecký pár Cara Delevingne (vpravo) a Michelle Rodriguez spoločne na krátkej dovolenke na ostrove St.Barths.

Dvojica dám už viackrát potvrdila, že ich spája láska, skutočná vášeň a náklonnosť. Paparazzovia ich najprv prichytili v Miami, keď sa vášnivo bozkávali na ulici, ešte vášnivejšie momentky však vznikli pár hodín predtým na ostrove St. Barths, odkiaľ hviezdy prileteli.

Hrdinka filmov Rýchlo a zbesilo sa so svojou priateľkou vrhla do vĺn oceána, aby sa spoločne schladili v horúcom počasí. Kým Rodriguez si nechala na sebe dvojdielne čierne bikiny, Delevingne si vystačila len so spodným dielom plaviek. Párik si pritom spoločné chvíle užíval. Vo vode sa jašili a naháňali, neskôr však ich hry prešli do objatí a vášnivých bozkov priamo vo vode.

Milenecký pár - modelka Cara Delevingne (vľavo)... Foto: Profimedia.sk
Cara Delevingne a Michelle Rodriguez Milenecký pár - modelka Cara Delevingne (vľavo) a herečka Michelle Rodriguez si užívali spoločné chvíle v exotike.

Delevigne už dávnejšie pre novinárov priznala, že americkú herečku s hispánskou krvou zbožňuje a cíti sa v jej spoločnosti skutočne šťastná a spokojná.

Milenecký pár - modelka Cara Delevingne (vľavo)...
Moderátorka Ellen DeGeneres a jej manželka -...
+3Milenecký pár Cara Delevingne (vpravo) a...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #bozk #bikiny #Cara Delevingne #románik #vášeň #Michelle Rodriguez

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...