Aký sexi zadoček! Topmodelka Kurková ohuruje dovolenkárov

Aké telo! Česká modelka Karolína Kurková oslňuje dovolenkárov na čarovnom ostrove v Karibiku.

17.04.2014 11:00
debata

Nie je žiadna hanblivka a svoje krivky s ľahkosťou predvádza aj počas módnych šou Victoria's Secret. Česká topmodelka Karolína Kurková s dokonalým telom momentálne neohuruje svet módy, ale dovolenkárov na čarovnej pláži ostrova Svätého Bartolomeja. Spoločnosť jej robí manžel Archie Drury a partia priateľov.

30-ročná kráska sa bez strachu z fotografov oddávala vodným radovánkam v náručí manžela. Keď vyšli z vody, užívali si v spoločnosti kamarátov. O skvelú atmosféru a svoje pekné telo sa rozhodla podeliť aj s fanúšikmi a priateľmi. Fotografie z dovolenky „zavesila“ na Instagram. Na záberoch je vidieť, že kráska je oslňujúca aj v civile. Bez mejkapu, s mokrými vlasmi a v miniatúrnych bikinách, ktoré naozaj nič nezakryjú.

Karolina Kurková na dovolenke v Karibiku. Foto: Karolina Kurkova/Instagram
Karolina Kurková Karolina Kurková na dovolenke v Karibiku.

Lukratívne zákazky sa na českú krásku doslova „lepia“. Po sexi blondínke siahla nielen značka Victoria's Secret, pravidelne predvádza pre módne domy Chanel či Gucci.

Karolina Kurková na dovolenke v Karibiku. Foto: Karolina Kurkova/Instagram
Karolina Kurková Karolina Kurková na dovolenke v Karibiku.

V rozhovore pre magazín Lucky si zaspomínala, ako skoro v modelingu začínala: „Raz som sľúbila kamarátke, že jej zapózujem pred objektívom, aby urobila zopár záberov. Ona ich poslala do agentúry. Následne sa ozvali aby mi oznámili, že mám potenciál stať sa modelkou. V tomto biznise som od svojich pätnástich rokov.“

debata chyba
Viac na túto tému: #modelka #Ostrov #Karolína Kurková

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...