Ďalší nahý deň v raji! A zajačik sa Heidi Klumovej nevie nabažiť

Dovolenka modelingovej veteránky Heidi Klumovej a jej o trinásť rokov mladšieho milenca sa stala vďačným objektom paparazzov.

17.04.2014 17:05
Heidi Klum a jej milenec Vito Schnabel Foto:
Nemecká modelka Heidi Klum a jej milenec Vito Schnabel na dovolenke v Mexiku.
debata

Tí už tretí deň trávia v mexickom stredisku Tulum, kam sa plavovláska vybrala s Vitom Schnabelom, dílerom umeleckých artefaktov – synom známeho umelca a filmára Juliana Schnabela.

Blonďatý mladík je síce o trinásť rokov mladší ako matka štyroch detí a bývalá hviezdy Victoria's Secret, ale zdá sa, že je z tejto dlhonohej Nemky hotový. Objektívy zachytili dvojicu ležiac na drevenej plošinke pri pobreží, kde si vymieňali nežnosti, neustále sa dotýkali a bozkávali.

zväčšiť Heidi Klum a jej milenec Vito Schnabel si... Foto: Profimedia.sk
Heidi Klum a jej milenec Vito Schnabel Heidi Klum a jej milenec Vito Schnabel si vymieňali nežnosti na dovolenke v Mexiku.

Klum si opäť nerobila starosti s horným dielom bikín a tak sa jej obrázky, na ktorých odhaľuje poprsie, objavili vo všemožných magazínoch a na portáloch.

Schnabel má očividne slabosť pre staršie partnerky. Pred Klumovou randil niekoľko mesiacov s herečkou Demi Mooreovou a ešte pred ňou bol vraj krátky čas milencom Elle MacPhersonovou – čerstvej päťdesiatničky.

Podnikateľka, modelka a moderátorka Heidi Klum... Foto: Profimedia.sk
Heidi Klum a Vito Schnabel Podnikateľka, modelka a moderátorka Heidi Klum si užívala dovolenku hore bez. Spoločnosť jej robil nový priateľ - 27-ročný Vito Schnabel.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #hore bez #Heidi Klum #nežnosti #Vito Schnabel

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...