Dokonalé nohy! Kráska z Victoria's Secret ich predvádzala na festivale

Krásna modelka Alessandra Ambrosio zavítala na kalifornský festival a bola neprehliadnuteľná. Podobne ako na predvádzacom móle.

21.04.2014 03:00
debata

Kalifornský festival Coachella prilákal množstvo celebrít. Okrem iných napríklad Rosie Huntington Whiteley, Dianu Kruger či Ritu Ora. A nenechal si ho ujsť ani krásny anjel Victoria's Secret, Alessandra Ambrosio. A spoločnosť jej robila aj jej 5-ročná dcéra Anja.

A fakt, že sa medzi festivalovými fanúšikmi pohybuje jedna z najžiadanejších supermodeliek sveta, sa nedal prehliadnuť. 33-ročná kráska v mini šortkách a sexi transparentnej blúzke vzbudzovala zaslúženú pozornosť. Či už v civile alebo na predvádzacom móle, hnedovlasá Brazílčanka vie, ako očariť. A nepotrebuje k tomu ani svetlá reflektorov.

Alessandra Ambrosio s dcérou Anjou. Foto: Profimedia.sk
Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio s dcérou Anjou.

Ambrosio odštartovala svoju kariéru v rodnej Brazílii ako 15-ročná. V roku 2004 podpísala kontrakt so značkou Victoria's Secret, no lukratívne ponuky sa jej hrnuli aj od iných prestížnych značiek ako Next, Armani Exchange, Christian Dior či Ralph Lauren. V roku 2008 sa vydala za biznismana Jamieho Mazura, s ktorým má dve deti, dcéru Anju a syna Noaha.

debata chyba
Viac na túto tému: #festival #Alessandra Ambrosio #Anja

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...