O titul najsexi Slováka sa pobijú aj títo mladí muži! Pozrite sa

Veľa sexi tiel pohromade - aj tak vyrezal kasting súžaže Mr. Manhunt Slovakia 2014.

20.05.2014 09:00
Kasting súťaže - Mr. Manhunt Slovakia 2014 Foto:
Kasting súťaže - Mr. Manhunt Slovakia 2014.
debata

V sobotu odštartoval kasting súťaže o najsexi Slováka, ktorý sa onedlho stane držiteľom titulu Mr. Manhunt Slovakia 2014. Súťaž sa stala výzvou pre mladých mužov z celého Slovenska.

Podľa riaditeľky súťaže, Evy Jablonskej, bol vekový priemer adeptov na titul približne 24 rokov. Pri výbere však nešlo len o sexi telo. "Hľadali sme komplexnú osobnosť. Táto súťaž nie je vyslovene modelingová, je to súťaž fyzickej zdatnosti, pozitívneho myslenia a zdravého spôsobu života. Prirodzene, dodržiavame aj kritéria licencie, pretože víťaz bude reprezentovať našu krajinu na celosvetovej súťaži Manhunt International 2014­.“

Kasting súťaže - Mr. Manhunt Slovakia 2014.
Kasting súťaže - Mr. Manhunt Slovakia 2014.
+1Kasting súťaže - Mr. Manhunt Slovakia 2014....

Práve na tejto súťaži zabodoval v roku 2010 Peter Menky, ktorý sa stal jej víťazom. O rok neskôr sa Martin Šmahel umiestnil na piatej priečke a tento rok má veľkú šancu uspieť jeden z finalistov, ktorí sa predstavia na veľkolepom finále JET SET SWISS FASHION SHOW 13. júna 2014 v Bratislave.

O najcharizma­tickejšom Slovákovi bude rozhodovať ženská porota, jediným mužským porotcom bude Peter Menky. Na slávnostnom galavečere plnom mužskej krásy, šarmu a sexi tiel vystúpi Dara Rolins, Rytmus a tanečná skupina Credance. Pozvanie prijal i špeciálny hosť, Joanna Krupa, hviezda reality-šou Real housewives of Miami.

Manhunt International – o čo ide?

Súťaž vznikla v roku 1993 a je najdlhšie fungujúcou medzinárodnou súťažou krásy pre mužov, ktorej cieľom je nájsť najlepšieho modela na svete. Do svetového finále postupujú víťazi súťaží z celého sveta a uspieť rozhodne nie je jednoduché. Zaujímavosťou určite je, že do roku 2001 o víťazovi rozhodovali iba ženy – porotkyne. Víťaz súťaže získava prestížnu modelingovú zmluvu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #muži #súťaž #kasting #Mr. Manhunt Slovakia 2014

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....