Slobodu bradavkám! Willisova dcéra sa hore bez promenádovala mestom

Nech žije nahota a sloboda preajvu! Scout Willis, dcéra slávneho páru Demi Mooreovej a Bruca Willisa, sa v tomto duchu prezentovala v uliciach New Yorku.

29.05.2014 17:10
Scout Willis Foto:
Herečka Scout Willis sa hore bez prechádzala ulicami New Yorku. Spravila tak v rámci protestu proti politike Instagramu, ktorý zakázal nahotu.
debata (1)

Dvadsaťdvaročná príležitostná herečka sa len v sukni prechádza po uliciach New Yorku. Jej prsia sú obnažené a na jednom zábere takto kráča po ulici, na druhom si kupuje kvetiny v kvetinárstve. „Legálne v New Yorku, ale nie na Instagrame,“ napísala pod zábery Scout a provokatívne ich zavesila na Twitter.

Herečka Scout Willis sa hore bez prechádzala... Foto: Courtesy of Scout Willis
Scout Willis Herečka Scout Willis sa hore bez prechádzala ulicami New Yorku. Spravila tak v rámci protestu proti politike Instagramu, ktorý zakázal nahotu.

Fotografie majú byť súčasťou protestu Free the nipple (Slobodu bradavke!) proti politike sociálnej siete, ktorá sa rozhodla cenzurovať zábery s nahotou. Zábery už stihli skopírovať viaceré médiá, ale samotné konto na Instagrame dcéruške slávnych rodičov zmazali.

Scout pritom nie je jedinou celebritou, ktorá prišla pre sexi zábery o svoj účet na sieti. Instagramové konto už nemá ani speváčka Rihanna, ktorá bola povestná zverejňovaním veľmi šteklivých a eroticky ladených obrázkov.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #nahota #protest #Instagram #Scout Willis

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...