Rihanna aj parfum propaguje polonahá. V Británii sa dočkala cenzúry!

Ani speváčka Rihanna neodolala vábeniu kozmetického sveta a uviedla na trh vlastný parfum. Propaguje ho pomerne príznačne - skoro nahá.

05.06.2014 15:31
debata
Speváčka Rihanna v reklame na svoj nový parfum... Foto: Macy´s
Rihanna Speváčka Rihanna v reklame na svoj nový parfum Rogue.

Barbadoská rodáčka, ktorú v pondelok ocenila titulom Módnej ikony roka Rada amerických módnych dizajnérov, sa na promozábere k voňavej novinke Rogue objavuje len v nohavičkách. Leží opretá hlavou o stenu a nahé poprsie si prekrýva rukami. Hoci ide o dráždivú, no v konečnom dôsledku neškodnú snímku, trochu inak to vnímajú anglickí kontrolóri pre reklamu.

Kampaň označili ako provokatívnu a sexuálne sugestívnu a povolili jej zverejňovanie len podľa príslušných obmedzení a s tým, že nebude na miestach, kde by ju mohli vidieť maloletí. „Nejde o celkový zákaz zverejňovania, ale v tomto prípade odporúčame citlivé umiestňovanie reklamných vizuálov,“ citoval módny server WWD.com hovorcu britskej rady pre reklamu.

Podoba reklamy, ktorá nie je britskej rade pre... Foto: perfumesbyrihanna.com
Rihanna Podoba reklamy, ktorá nie je britskej rade pre reklamu po chuti.

Rihanna však očividne na podobné obmedzenia kašle. Aj v pondelok vyvolala veľkú pozornosť, keď sa na vyhlásení cien objavila v priehľadných sieťovaných šatách od Adama Selmana. Celý svet tak mohol vidieť jej poprsie a to dokonca na takej prestížnej akcii ako bol galavečer CFDA Awards.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #Rihanna #zákaz #parfum #Rogue

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...