Prsia pod bradou, šaty čistý nevkus! Ozaj stačí zakázať jej iba svadbu?

Britská modelka, spisovateľka a dizajnérka Katie Price nikdy nebola vyslancom dobrého vkusu, skôr s obľubou šokovala bizarnými kostýmami. Ten posledný nevynímajúc.

06.06.2014 00:00
debata
Britská modelka a podnikateľka Katie Price v... Foto: Profimedia.sk
Katie Price Britská modelka a podnikateľka Katie Price v jednom zo svojich najbizarnejších kostýmov.

V stredu sa 36-ročná Britka postavila pred objektívy v Londýne, aby spropagovala ďalší zo svojich produktov – tentoraz odfarbovač vlasov. A zvolila vskutku bizarný spôsob prezentácie. Niekdajšiu hviezdu pánskych magazínov mohli fotografi vidieť s parochňou z krikľavých farebných prameňov. Podobne ladené boli aj vysoké punčochy a šaty z farebných franforcov.

Aby toho nebolo málo, pod celou parádou Katie ukrývala rastúce bruško. Modelka je totiž opäť tehotná, no gravidita jej očividne neprekáža v tom, aby sa takto „sprzňovala“ na verejnosti.

Jedno však treba trojnásobnej matke uznať – ťažké obdobie ďalšieho rozvodu zvláda so cťou a bez známok smútku na verejnosti. Len nedávno sa totiž prevalila aféra, že Priceovej tretí manžel – striptér Kieran Hayler ju podvádzal s najlepšou kamarátkou. Price sa to dozvedela počas spoločnej dovolenky a okamžite informovala verejnosť, že sa s Haylerom rozvedú.

Pre britský Daily Mail sa vyznala, že žiadne ďalšie manželstvo už v budúcnosti neuzavrie. „Snažila som sa byť nevesta a pozrite sa, čo sa stalo. Už žiadne svadby. Myslím, že už žiaden sobáš by mi nemali povoliť,“ uviedla. My dodávame, že možno ani obliekanie sa bez rád kvalitného štylistu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #Katie Price #kostým #farby #nevkus #bizarné

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...