Krásna blondínka zhodila šaty, na titulke Dunst priam ťahá oči

Kirsten Dunst patrí do špeciálnej kategórie hviezd, aj po rokoch v Hollywoode uprednostňuje prirodzenosť. A je krásna.

07.06.2014 12:00
debata (3)

32-ročná herečka Kirsten Dunst vždy tvrdila, že čo sa štýlu týka, preferuje jednoduchosť a prirodzenosť. A počas premiér to na červených kobercoch aj dokazuje.

Pre júnovú titulku magazínu Madame Figaro zhodila pekná blondínka šaty a pózovala len v úzkych džínsoch. A výsledok stojí za to. Hoci bez úsmevu, ale s vyzývavým pohľadom, jej alabastrová pokožka priam žiari. A Kirsten je neprehliadnuteľná.

Kirsten Dunst pre Madame Figaro. Foto: Madame Figaro
Kirsten Dunst Kirsten Dunst pre Madame Figaro.

Pre francúzsky magazín sa rozhovorila o tom, ktoré slávne kolegyne z brandže obdivuje. Ako prezradila, rada by ostala prirodzená ako jej herecké kolegyne Charlotte Rampling, Gena Rowlands, Anjelica Huston či Julianne Moore. „Sú to ženy, ktoré veria v seba a nepotrebujú si stále niečo dokazovať. Je to práve kvalita, ktorá mladým herečkám chýba.“

O Francúzsku herečka povedala: „Vo Francúzsku sa cítim viac výnimočná a docenená. V Amerike, ak sa neobjavíte v najnovšom filme o nejakom akčnom hrdinovi, ľudia na vás zabudnú. Vo Francúzsku je to iné. Ľudia hovoria o mojich predošlých úlohách v menej komerčných filmoch.“

Kirsten Dunst sa momentálne nachádza v Londýne, kde ju fotografi prichytili na ulici po boku partnera, herca Garretta Hedlunda (29).

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #herečka #Kirsten Dunst

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...