Len sa pozrite, aká som kosť! Jennifer Lopez loví ďalšieho chlapa

44-ročná hviezda Jennifer Lopez po rozchode s mladým milencom nezaháľa, predvádza sa na Instagrame.

08.06.2014 07:36
debata

O nepríjemné titulky sa postaral mladý milenec Jennifer Lopez začiatkom týždňa. A rozchod na seba nenechal dlho čakať, hoci portál TMZ.com tvrdí, že pár sa rozišiel už pred dvoma mesiacmi, ale v tajnosti. Tak či onak je Lopez čerstvo „single“. A tak sa predvádza na Instagrame. Ukazuje snáď Casperovi Smartovi, o čo všetko svojou nerozvážnosťou prišiel?

Jennifer Lopez sa predvádza na Instagrame. Foto: Jennifer Lopez /Instagram
Jennifer Lopez Jennifer Lopez sa predvádza na Instagrame.

Oblečená v tesných čierno-zlatých mini šatách na niekoľkocenti­metrových podpätkoch sa speváčka tvári povznesene. S neverníkom sa vysporiadala po svojom a tak voľný čas „zabíja“ aj takýmito aktivitami. 44-ročná hviezda si vlasy vyčesala do drdola, čím nechala vyniknúť aj svojej krásnej tvári. A o sexi tele ani nehovoriac!

Dvojnásobná mama začala s tanečníkom Casperom Smartom randiť po rozvode s Marcom Anthonym. Na svojom konte má už tri skrachované manželstvá a niekoľko neúspešných vzťahov. Jej manželom bol v rokoch 1997 – 1998 Ojani Noa. V rokoch 2001 – 2003 bola zase vydatá za choreografa Crisa Judda. Neskôr uzavrela manželstvo s americkým spevákom s portorickými koreňmi Marcom Anthonym, ktorý je aj otcom jej dvojičiek. Okrem spomínaných partnerov randila aj s Davidom Cruzom či Benom Affleckom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #milenec

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....