České hviezdičky v bikinách omočili krivky, zatienila ich poľská sexbomba

Sexi dámy v plavkách, divoká zábava, ale aj súťažný duch - na víkendovej akcii v rámci 3. ročníka Water Battle pod Tatrami sa stretli známe tváre z troch krajín.

18.06.2014 15:59
debata
České celebrity Michaela Štoudková (v popredí)... Foto: TMR/Ján Vereš
Water Battle České celebrity Michaela Štoudková (v popredí) a Nikol Moravcová na vodnom zjazde..

Na súťažné tímy Slovenska, Česka a Poľska čakali netradičné disciplíny na súši aj vo vode. Hoci víkendové počasie bolo premenlivé, väčšina zangažovaných celebrít sa do boja pustila naplno.

Poľská playmate a modelka Natalia Siwiec bola...
Slovenský tím vo Water Battle podporila aj...
+15Najsilnejší muž sveta Mariusz Pudzianowski a...

Veľkú zábavu si užívala najmä česká delegácia, v rámci ktorej sa novinári obšmietali predovšetkým okolo Michaely Štoudkovej a Nikol Moravcovej – dvojice dám dobre známych aj zo stránok bulváru. Obe neváhali ísť do plaviek, no kým Moravcová sa istila ešte tričkom, bola to Štoudková, kto hrdo predvádzal svoje krivky v ružových bikinách.

Najsilnejší muž sveta Mariusz Pudzianowski a... Foto: TMR/Ján Vereš
Mariusz Pudzianowski a jeho krajanka - poľská playmate Natalia Siwiec Najsilnejší muž sveta Mariusz Pudzianowski a jeho krajanka - poľská playmate Natalia Siwiec boli neprehliadnuteľnou dvojicou.

Pôvab dámam nechýbal, ale v súboji sexi kriviek museli obe „skloniť hlavu“ pred poľskou kráskou Nataliou Siwiec. Modelka a tiež viacnásobná playmate, ktorá bojovala v tíme po boku päťnásobného najsilnejšieho muža sveta Mariusza Pudzianowskeho, predvádzala ukážkovú postavu a mnohí páni nevedeli odtrhnúť oči od jej výstrihu.

Slovenský tím vo Water Battle podporila aj... Foto: TMR/Ján Vereš
Adriana Kmotríková a Lukáš Hoffman Slovenský tím vo Water Battle podporila aj moderátorka Adriana Kmotríková - na snímke s Lukášom Hoffmanom.

Z víťazstva v súťaži Water Battle na pôde známeho akvaparku, v rámci ktorej sa slávnostne otvorila aj letná sezóna, sa však napokon tešili domáci zástupcovia – teda slovenský tím, v ktorom hlavnú „bojovú“ rolu zohral herec Lukáš Hoffman. Silnú podporu však ponúkali aj moderátorky TV JOJ – Adriana Kmotríková a Stanislava Pavolová a ďalší členovia slovenskej úderky. Viac si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nikol Moravcová #Adriana Kmotríková #Water Battle #Lukáš Hoffman #Natalia Siwiec #vodné športy

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...