Futbalisti majú polovičky so sexi krivkami. Pozrite, aj táto dáma je dôkaz!

Z výsledku britského futbalového tímu na majstrovstvách sveta vo futbalu mala celá krajina hlavu v smútku. Kapitán Steven Gerrard však už starosti zahodil za hlavu.

06.07.2014 08:47
debata
Anglický futbalový hráč Steven Gerrard a jeho... Foto: Profimedia.sk
Steven Gerrard a jeho polovička Alex Curran Anglický futbalový hráč Steven Gerrard a jeho polovička Alex Curran si užívala slnko a vodu na Ibize.

Paparazzovia ho zachytili v spoločnosti sexi manželky Alex Curranovej na pláži ostrova Ibiza. Gerrard a jeho príťažlivá polovička, ktorá je vo Veľkej Británii známa tiež ako modelka a redaktorka módnej rubriky pre Daily Mirror, si užívali slnečné počasie a prímorskú idylku.

Hoci niet pochýb o tom, že aj medzi plážovými hosťami bola anglická futbalová hviezda v centre pozornosti, ešte väčšiu v tomto prípade pútala Alex. Sexi krivky v dvojdielnych bikinách boli neprehliadnuteľné a modelka veľmi dobre vie, ako sa „nosiť“.

Anglický futbalový hráč Steven Gerrard a jeho...
Španielsky futbalista Mario Suarez a jeho...
+9Modelka Abbey Clancy počas dovolenky v Dubaji.

Úsmev na tvári anglického hráča, ktorý je súčasťou tímu FC Liverpool, napovedal, že si pauzu v hráčskej sezóne vychutnáva plnými dúškami. V galérii si pozrite aj ďalšie sexi manželky futbalistov na pláži.

debata chyba
Viac na túto tému: #bikini #Ibiza #Steven Gerrard #Alex Curran

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...