Medové týždne v bikinách! Jessica Simpson predvádza figúru ako lusk

Necelé dva týždne uplynuli od momentu, čo speváčka a herečka Jessica Simpson povedala áno svojmu dlhoročnému partnerovi Ericovi Johnsonovi.

15.07.2014 16:12
debata
Speváčka Jessica Simpson si užíva medové týždne... Foto: Instagram
Jessica Simpson Speváčka Jessica Simpson si užíva medové týždne v bikinách.

Dvojica, ktorá má spolu dve ratolesti, si momentálne užíva medové týždne a dovolenku. Ani z nej však nechýbajú zábery na Simpsonovej Instagrame. „Pozdravuje vás Jessica Johnson,“ napísala blondínka pod čiernobiely záber, na ktorom pózuje v plavkách s kvetinovým vzorom.

Manžel Eric Johnson očividne nepatrí medzi mužov, ktorí by milovali objektívy. Na Simpsonovej profile sa objavuje sporadickejšie, na exkluzívne fotenie svadby, ktorá sa konala 4. júla, však kývol. Dvojicu počas celého obradu a dňa D sprevádzal tím magazínu People a ten získal aj exkluzivitu na materiál o svadbe celebritného páru.

Práve pre People speváčka prezradila, že mnohí očakávali, že si oblečie svadobné šaty, ktoré odhalia jej sexi telo, ktoré prísnym tréningom a diétou dosiahla po druhom pôrode. „Ale nemohla som si pomôcť, chcela som princeznovské šaty. V srdci som južanské dievča, chcem všetko veľkolepé,“ uviedla na margo modelu od dizajnérky Caroliny Herrery, v ktorom sa napokon vydala. Jej manžel prezradil pikošku – vraj mu hneď na úvod svadby praskli nohavice. „V jednom momente tam s nami sedel len v boxerkách a smokingovom saku,“ prezradila Simpson.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #bikiny #Instagram #Jessica Simpson #medové týždne

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....