Rozvod je pasé, Pamela ukazuje (opäť) lásku k manželovi a holý zadok

Hoci len pred necelými troma týždňami ohlásila Pamela Anderson rozvod a videli ju v objatí iných mužov než bol jej manžel Rick Salomon, kríza je asi zažehnaná.

30.07.2014 00:00
debata
Herečka Pamela Anderson sa znovu túli k... Foto: Profimedia.sk
Pamela Anderson Herečka Pamela Anderson sa znovu túli k manželovi Rickovi Salomonovi. Na dovolenke však zaujala aj odhaleným pozadím.

Ako inak si vysvetiť, že dvojica spoločne strávila romantické chvíľky v letovisku Porto Cervo a objatia či bozky nemali konca kraja. Štyridsaťšesťročná hviezda sa s rovnako starým manželom objímala na terase prenajatej vily, keď ju tam načapali paparazzovia. Tým sa naskytol aj trošku pikantnejší pohľad. Herečke totiž akosi skĺzli plavky a odrazu sa po terase promenádovala s holým zadkom.

Úsmev z tváre jej však nezmizol celý čas a zdá sa, že dôvodom bude práve opätovné prebudenie lásky. Pri bývalej hviezde Pobrežnej hliadky však jeden nikdy nevie. A Rick Salomon už tobôž nie. Veď to bol práve on, koho si Pamela v októbri 2007 vzala v Las Vegas. Už o dva mesiace neskôr sa dvojica rozišla a vo februári 2008 herečka požiadala súd, aby ich sobáš anuloval. Pár si povedal „áno“ po druhý raz 9. januára 2014.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #dovolenka #Pamela Anderson #zadok #nežnosti #Rick Salomon

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....