Hviezda Sexu v meste na pláži: Na bikiny si už netrúfa?!

Tiahne jej na päťdesiat a ona sa už nesnaží navliekať do sporých bikín. Herečka Sarah Jessica Parker však stále dokáže na pláži zaujať.

18.08.2014 12:36
debata
Herečka Sarah Jessica Parker a jej manžel... Foto: Profimedia.sk
Sarah Jessica Parker a jej manžel Matthew Broderick Herečka Sarah Jessica Parker a jej manžel Matthew Broderick na pláži Montauk na Long Islande.

Hviezda seriálu a filmov Sex v meste sa počas víkendu vybrala s rodinou na pláž Montauk na Long Islande. Spoločnosť jej robil manžel Matthew Broderick a jedna z dcérok, ktoré páru vynosila náhradná matka.

Kým mnohé Parkerovej kolegyne neváhajú predvádzať sa pred objektívmi paparazzov v dvojdielnych bikinách, aby ukázali, že sa udržiavajú v dokonalej forme, 49-ročná herečka tak nespravila. Obliekla si sive jednodielne plavky a užívala si komfort pri hre s deťmi.

Aj v jej prípade však platí, že svoju figúru udržiava a cvičením sa snaží potláčať príznaky pribúdajúceho veku. V minulosti sa priznala, že pohyb nepatril medzi jej najobľúbenejšie aktivity. „Ale vekom sa to asi zmení. Človeku dojde, že sa musí o seba starať. Robí to pre seba, ale aj pre svojich blízkych. Musím držať dych s deťmi,“ vysvetlila hviezda.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #plavky #víkend #relax #Sarah Jessica Parker #Montauk

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....