V ruke krígeľ, prsia ako na tácni: Nemecká naháčka opäť útočí!

Ak sa náhodou niekedy budete potulovať po Berlíne a narazíte na obdarenú dámu hore bez, s veľkou pravdepodobnosťou pôjde o modelku Micaelu Schäfer. Najslávnejšia nemecká "naháčka" sa opäť predvádzala aj v utorok na poludnie.

17.09.2014 12:23
debata
Ak uvidíte v centre Berlína niekoho hore bez,... Foto: Reuters, HANNIBAL HANSCHKE
Oktoberfest - Micaela Schäfer Ak uvidíte v centre Berlína niekoho hore bez, môžete si byť istí, že to bude Micaela Schäfer. Nechýbala ani na akcii na podporu blížiaceho sa Oktoberfestu. V centre Berlína pobehovala s odhalenými prsiami.

Brunetka, ktorá si svoje proporcie nechala vylepšiť silikónmi, sa objavila na Brandeburskom námestí – tentoraz aj v spoločnosti dvoch ďalších modeliek. No kým ony zostali relatívne zahalené a predviedli sa v kožených dirndloch (ľudových krojoch) navrhnutých špeciálne na túto príležitosť, Schäfer nezostala nič dlžná svojej povesti.

Modelka Micaela Schäfer (v strede) sa v centre...
Slávny pivný festival Oktoberfest v Nemecku...
+2Ak uvidíte v centre Berlína niekoho hore bez,...

Pred fotografov predstúpila v kratulinkom dirndli na svoj vlastný spôsob – áno, správne, s odhalenými prsiami. Svoje prednosti vystavila ako vo výklade a strúhala pri tom úsmevy a pózy. Konieckoncov, je to jedna z jej najčastejších činností.

Otázne akurát je, či práve takto treba lákať ďalších turistov na blížiaci sa pivný festival. Ten sa pýši enormnou návštevnosťou každý rok a už teraz sa mnoho Nemcov, ale aj návštevníkov zo zahraničia chystá okúsiť pivný sviatok na vlastnej koži a vo vlastnom hrdle.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #reklama #provokácia #oktoberfest #Micaela Schäfer

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...