Najsexi žijúca žena má 40 a dve deti. Pozrite na ten dekolt, uchváti!

Je matkou dvoch detí a v apríli oslávila 40. narodeniny. Podľa magazínu Esquire je však španielska herečka Penélope Cruz najsexi žijúcou ženou.

13.10.2014 11:31
debata (4)
Herečka Penélope Cruz na titulke novembrového... Foto: SITA/AP
Penélope Cruz Herečka Penélope Cruz na titulke novembrového vydania magazínu Esquire, ktorý ju vyhlásil za najsexi žijúcu ženu roka 2014.

Držiteľka Oscara a hviezda filmov Pedra Almodóvara sa pri príležitosti zisku prestížneho titulu objavila aj na titulnej strane renomovaného pánskeho lifestylového časopisu. Pózuje na nej v čiernych plavkách s hlbokým výstrihom, v ktorom kraľujú jej zvodné obliny.

Herečka poskytla magazínu aj rozhovor, v ktorom sa však odmietla vyjadrovať na otázky ohľadom života s manželom a otcom jej dvoch detí – kolegom Javierom Bardemom. „To je niečo, čo patrí len nám,“ vysvetlila veľká ochrankyňa súkromného života, ktorá v minulosti tvorila pár napríklad s Tomom Cruisom.

Rok 1999: Herečka Penelope Cruz na filmovom...
Rok 2000: Herečka Penelope Cruz s režisérom...
+18Rok 2000: Herečka Penelope Cruz na vyhlásení...

Štyridsaťročná rodáčka z Madridu je v poradí už jedenástou herečkou, ktorú Esquire poctil titulom najsexi hviezdy. A doposiaľ je aj najstaršou. V minulosti sa z pozície najsexi ženy tešila napríklad Charlize Theron, Rihanna či Mila Kunis. Minulý rok Esquire prisúdil ocenenie herečke Scarlet Johanssonovej, s ktorou si mimochodom Cruz zahrala v oceňovanom filme Vicky Cristina Barcelona. Práve zaň získala španielska hviezda aj Oscara.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #súkromie #Penelope Cruz #Esquire #titul #najsexi žijúca žena

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...