Toto telo vás dostane do úžasu! Jennifer Lopez odhaľuje krivky

Zadarmo to nie je, ale jej drina sa vypláca. Jennifer Lopez má 45, ale telo dvadsiatničky.

13.11.2014 01:30
debata (2)

Spredu aj zboku – Jennifer Lopez predvádza, že je sexi! A že aj ako 45-ročná si môže dovoliť pózovať s odhaleným bruškom a v obtiahnutom oblečení.

Speváčka, herečka aj pruducentka v jednom sa stala tvárou fitness spoločnosti BodyLab, ktorej heslom je veta „staňte sa dievčaťom vašich snov“. Ak je takýmto dievčaťom práve dvojnásobná mama Jennifer Lopez, môže byť inšpiráciou nielen pre svoje rovesníčky, ale s jej telom aj pre čerstvé dvadsiatničky.

Jennifer Lopez pre BodyLab. Foto: BodyLab
Jennifer Lopez Jennifer Lopez pre BodyLab.

Ako inak, telo jej nespadlo len tak z neba, ale stojí ju tvrdú drinu. Herečka to nikdy netajila, veď v posilňovni a pri rôznych športových aktivitách trávi pomerne veľa času a v uliciach Beverly Hills ju fotografi častokrát zachytia práve v športovom oblečení, ako mieri do telocvične. Na pódiách počas koncertov následne predvádza naozaj úsporné kúsky garderóby, ktoré takisto ponúkajú pohľad na jej vypracované telo.

Jennifer Lopez pre BodyLab. Foto: BodyLab
Jennifer Lopez Jennifer Lopez pre BodyLab.

„Pripojila som sa k Bodylab nielen preto, že prinášajú ženám produkty zdravého životného štýlu, ale aj preto, že ponúkajú komplexný návod na zmenu životného štýlu,“ povedala Lopez ako ambasádorka spomínanej značky.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #fitness #ambasádorka

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...