Zábery, ktoré boli pod zámkom: Hviezda 50 odtieňov sivej hore bez!

Ktohovie, prečo mesiac trvalo, kým sa zábery z dovolenky herečky Dakoty Johnsonovej dostali na verejnosť.

13.11.2014 00:00
debata
Herečka Dakota Johnson, hlavná hrdinka filmovej... Foto: Profimedia
Dakota Johnson Herečka Dakota Johnson, hlavná hrdinka filmovej adaptácie knihy Päťdesiat odtieňov sivej, sa kúpala hore bez na dovolenke v Taliansku. Snímky, ktoré sú staré vyše mesiaca, prenikli do médií až teraz.

Viac ako mesiac trvalo, kým sa zábery z dovolenky herečky Dakoty Johnsonovej dostali do médií. Žeby išlo o cielenú kampaň?

Hlavná hrdinka filmovej adaptácie knihy Päťdesiat odtieňov sivej si začiatkom októbra užívala slnečné počasie v Taliansku. Práve tam sa neostýchala a zhodila horný diel plaviek.

Momentky z pláže, ktoré v tom čase vznikli, museli byť pod zámkom niekoľko týždňov a objavili sa v médiách až v týchto dňoch. Aj preto sa núka otázka, čí náhodou nejde o premyslenú kampaň v súvislosti s filmom, ktorého premiéra je plánovaná na február budúceho roka.

Dvadsaťpäťročná predstaviteľka Anastasie Steelovej sa medzitým nechala odfarbiť opäť na tmavší odtieň vlasov. Dôvodom totiž bolo dodatočné nakrúcanie filmových scén do Päťdesiat odtieňov sivej. V spomenutom filme účinkuje ako hnedovláska.

Začiatkom mesiaca sa Johnson, ktorá je dcérou známej herečky Melanie Griffithovej a herca Dona Johnsona, objavila aj na umeleckej akcii LACMA Film & Museum Gala v Los Angeles. Priznala, že je veľmi zvedavá, ako publikum prijme očakávanú snímku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Taliansko #dovolenka #hore bez #Dakota Johnson

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...