A kde má nohavičky?! Sexi speváčka provokuje (nielen) na webe

Poriadne dráždivé vystúpenie dopriala pred pár dňami speváčka Christina Milian svojim fanúšikom na vyhlásení American Music Awards. Ale potešiť dokáže aj tých internetových.

28.11.2014 00:00
debata
Speváčka Christina Milian provokovala fotkou na... Foto: Instagram
Christina Milian Speváčka Christina Milian provokovala fotkou na novú kolekciu oblečenia.

Na Instagrame, kde ju sledujú bezmála dva milióny ľudí, pravidelne zverejňuje zábery zo svojho pracovného aj súkromného života. Pred pár dňami prekvapila poriadne pikantným. Na fotografii, ktorá je zároveň odkazom na online shop s oblečením jej vlastnej značky, pózuje sediac na streche veľkej betónovej budovy. Na nohách má vysoké semišové šnurovacie čižmy, ktoré dopĺňa obyčajné bavlnené tričko a šiltovka.

Do oka však okamžite udrie, že speváčka je inak celkom nahá. Chýba jej spodná bielizeň – na obnaženej pokožke sa akurát črtá výrazný motív tetovania.

Raper Lil Wayne vystúpil so speváčkou... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Raper Lil Wayne vystúpil so speváčkou Christinou Milian. Raper Lil Wayne vystúpil so speváčkou Christinou Milian na American Music Awards v Los Angeles.

Milian svoju sexi figúru predvádzala aj v nedeľu večer počas vystúpenia s raperom Lil Waynom. Pred publikom a divákov pri televíznych obrazovkách sa postavila len v čiernej podprsenke a sukni s výraznými rozparkami, ktoré odhaľovali čipkované nohavičky. Nuž, dnes už je hudobný biznis viac o centimetroch odhalenej pokožky než oktáve či farbe hlasu.

Speváčka Fergie tiež vystúpila počas ceremoniálu.
Taylor Swift so skladbou Blank Space otvorila...
+15Skylar Grey (vľavo) a Nicki Minaj spoločne...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #sexi #nohavičky #Christina Milian

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...