Kývla na erotiku! Laetitia Casta zhodila všetko, zostala nahá

Tridsaťšesťročná modelka zdobí titulku francúzskeho erotického magazínu.

03.12.2014 01:00
debata

Ach! Krásnu Laetitiu Castu zlákal na svoju titulku francúzsky erotický magazín Lui. Modelka a herečka zároveň zhodila šaty a svoje krivky vystavuje na titulke dvojčísla december/január.

Zatiaľ, čo za oknami teploty klesajú, v štúdiu fotografa muselo byť poriadne horúco. Laetita Casta nemá na sebe vôbec nič. Vlastne, takmer nič! Na nohách má obuté sexi vysoké čižmy. Hviezdny módny fotograf Mario Sorrenti zrejme vedel, čo robí. A tmavovlasá kráska sa pred jeho očami rozhodne nahanbila.

Laetitiu Casta na titulke magazínu Lui. Foto: reprofoto magazín Lui
Laetitia Casta Laetitiu Casta na titulke magazínu Lui.

Po dvoch desaťročiach v módnom biznise už nemusí 36-ročná Casta nikomu nič dokazovať. Na druhej strane by bola škoda, také sexi krivky z času na čas svetu opäť neukázať.

„Nikdy sa nevyzliekam len tak, na požiadanie. Musí na to byť dôvod. A keď sa objaví, zábery nesmú pôsobiť vulgárne. Chcem na nich vyzerať poeticky,“ povedala pre magazín Glamour.

Na tému zvodnosti pred objektívom dodala: „Byť zvodná? Na to sa nemôžete pripraviť, to sa musí jednoducho iba stať. Čím prirodzenejšie sa to stane, tým viac sexi to vyzerá. Ak sa priveľmi snažíte pôsobiť zvodne, dosiahnete pravý opak.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Laetitia Casta #modelka #erotika #Lui

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...