DiCapriova priateľka hore bez! A on žúruje s modelkami

Toni Garrn sa vyzliekla pre prestížny magazín, no vernosť Leonarda DiCapria si aj tak nepoistila.

11.12.2014 10:00
debata

Mladučkú modelku Toni Garrn (22) ešte stále médiá označujú za priateľku Leonarda DiCapria. Ich dvojročný vzťah sa však dá opísať jediným slovom: turbulentný. Rozchody a návraty sú na dennom poriadku. Čerstvý štyridsiatnik sa za prototyp verného partnera zrejme považovať nedá. A jeho správanie napovedá tomu, v akom stave sa ich vzťah práve nachádza.

Toni Garrn pre GQ. Foto: Dusan Reljin/GQ
Toni Garrn Toni Garrn pre GQ.

Zatiaľ, čo sa čerstvý štyridsiatnik pred pár dňami zviditeĺnil v istom podniku v Miami, z ktorého odišiel v sprievode dvadsiatich krások, pravdepodobne modeliek, jeho blond priateľka sa stihla vyzliecť pre známy magazín GQ.

Pekná blondínka pózuje fotografovi Dusanovi Reljinovi na bielej stoličke. Oblečené má len saténové nohavičky a tak záber ponúka pohľad na jej nahé telo aj prsia. Rozpustené vlasy a zvodný pohľad už patria k štandartnej výbave peknej Nemky, ktorá okrem iného pracuje aj pre prestížnu značku Victoria's Secret.

Toni Garrn počas odovzdávania cien Bambi 2014. Foto: Reuters, HANNIBAL HANSCHKE
Toni Garrn Toni Garrn počas odovzdávania cien Bambi 2014.

V rozhovore pre spomínaný magazín prezradila, že ako pravá Nemka má všetko naplánované.„Vždy mám plány. Nikdy nerobím nič len tak.“ Má rada svoj život modelky, ktorý jej ponúka najmä možnosť cestovať po svete. „Nemám ani psa, ale ani rastliny. Nič, o čo by som sa musela starať. A tak mi to vyhovuje. Jedného dňa sa to však určite zmení.“

Na tému deti a rodina povedala: „Som rodinne založený človek a vždy som chcela veľa detí. Ale uvidíme. Jedného dňa budem musieť začať.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Leonardo DiCaprio #fotografovanie #Toni Garrn

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...