Rihanna či Laetitia - prsia v hlavnej úlohe: Najsexi titulky roka 2014!

Časy, keď sa hviezdy šoubiznisu snažili pôsobiť decentne a distingvovane, sú už dávno minulosťou. Najmä hudobná brandža v súčasnosti stavia veľa na karty menom provokácia a nahota.

17.12.2014 00:00
debata (4)
Speváčka Rihanna na titulnej strane LUI. Foto: Reprofoto: LUI Magazine - Mario Sorrenti
Rihanna Speváčka Rihanna na titulnej strane LUI.

Výsledkom nie sú len čoraz odvážnejšie koncertné choreografie, alebo odhaľujúce šaty na červených kobercoch – erotika hviezd sa v plnej sile predvádza na stránkach magazínov. To, čo pred desaťročiami bola schopná robiť len škandalózna a šokujúca Madonna, je dnes celkom bežným spôsobom lákania fanúšikov u väčšiny popových hviezd.

Izraelská modelka Bar Refaeli na titulnej...
Jedna z mnohých paródií, ktoré sa vyrojili po...
+11Herečka Penélope Cruz na titulke novembrového...

Ale nemusíme sa baviť len o hudobnom odvetví – sex prenikol všade a predáva. Rok 2014 bol mimoriadne bohatý na provokatívnu prezentáciu hviezd práve na stránkach mnohých magazínov. Stačí si spomenúť, aký ošiaľ vyvolal magazín Paper s obnaženým pozadím Kim Kardashain.

Speváčka Miley Cyrus na titulnej strane... Foto: Reprofoto: W Magazine
Miley Cyrus Speváčka Miley Cyrus na titulnej strane magazínu W.

Barbadoská rodáčka Rihanna pripravila „frontálny“ útok. A to hneď na niekoľkých frontoch – od francúzskeho magazínu LUI cez pánske časopisy GQ až po módniky typu Elle. Jej kolegyňa Miley Cyrus odštartovala rok škandalóznym turné a na titulnej strane magazínu Billboard pokračovala v provokácii, keď pózovala len s prsnými nálepkami. V magazíne W sa vyzliekla v perinách pred objektívom Merta a Marcusa.

Herečka Cameron Diaz žiari na obálke... Foto: SITA/AP
Cameron Diaz Herečka Cameron Diaz žiari na obálke augustového vydania magazínu Esquire.

Už spomenutý LUI bol priestorom na vyzlečenie aj pre ďalšie hviezdy. Na nafukovacom delfínovi pózovala dokonalá Gisele Bündchen a o pár mesiacov neskôr sa vyzliekla aj herečka Laetitia Casta. Jej americká kolegyňa Cameron Diaz sa zase odhalila pre Esquire a vo veku 42 rokov predviedla ukážkovú figúru v čiernych plavkách. No a jeden zo sex-idolov súčasnej generácie – modelka Emily Ratajkowski mala hneď sériu sexi fotení. V galérii nájdete viac.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Rihanna #Laetitia Casta #Kim Kardashian #titulka #erotika #Esquire #Elle #Lui

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...