Futbalisti vyrazili za slnkom. Predviedli silné telá aj sexi milenky po boku

Obdobie novoročných dovoleniek nenechalo chladných ani profesionálnych futbalistov. Hviezdy športových klubov vyrazili za slnkom so sexi priateľkami.

06.01.2015 12:00
debata
Nemecký futbalista Alexander Meier si užíval na... Foto: Profimedia
Alexander Meier Nemecký futbalista Alexander Meier si užíval na Miami slnečné počasie v spoločnosti novej priateľky.

Na pláži v Miami pristihli objektívy nemeckého hráča Alexandra Meiera, ktorý sa prvýkrát objavil v spoločnosti novej milenky. Drobná blondínka s kyprými tvarmi je údajne talianska fyzioterapeutka, jej totožnosť však zatiaľ športovec nepotvrdil. V letovisku však okrem jeho lásky vyvolával záujem aj sám. Urasteným a mimoriadne príťažlivo vyšportovaným te­lom.

Pochváliť sa ním môže aj Brazílčan Alexandre Pato, ktorý hrá za klub Sao Paulo FC. Hoci v minulosti tvoril dlho pár s dcérou bývalého talianskeho premiéra Silvia Berlusconiho Barbarou a majú dokonca spolu dvoch synov, dovolenku na Havaji strávil s celkom inou dámou. Je to plavovláska menom Fiorella Mattheis zo známej brazílskej rodiny, ktorá sa živí ako modelka, ale je tiež televíznou celebritou. Havajské slnko si v spoločnosti vyšportovaného milenca užívala prvýkrát.

zväčšiť Futbalista Alexandre Pato a jeho láska -... Foto: Profimedia
Alexandre Pato a jeho láska - modelka Fiorella Mattheis Futbalista Alexandre Pato a jeho láska - modelka Fiorella Mattheis na havajskej dovolenke v úvode roka 2015.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #slnko #pláž #Havaj #Miami #futbalista #sexy #Alexandre Pato #Alexander Meier

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...