Kto by sa hanbil za odhalenú bradavku? Heidi Klum to veru nebude...

Exotický luxusný rezort St. Barths je už niekoľko dní hniezdočkom lásky pre nemeckú rodáčku Heidi Klumovú a jej mladého milenca Vita Schnabela.

08.01.2015 00:00
debata (1)
Modelka a televízna celebrita Heidi Klum si... Foto: Profimedia
Heidi Klum Modelka a televízna celebrita Heidi Klum si užíva na St. Barths už niekoľko dní. A vôbec jej neprekáža, že ju paparazzovia zachytávajú v chúlostivých momentoch.

Štyridsaťjedenročnú matku štyroch detí a ex-manželku speváka Seala zachytili paparazzovia ešte pred príchodom nového roka len v spodnom diele bikín. Klum sa za svoje prednosti nikdy nehanbila a nič na tom nezmenil ani príchod okrúhleho jubilea. Konieckoncov, dlhonohá blondínka vyzerá naozaj skvelo.

Aj ďalšie dni na pláži, ktoré trávila v spoločnosti 28-ročného galeristu a obchodníka s umením Schnabela, potvrdili jej skvelú formu a tiež pozitívny prístup k nahote. Modelka sa nechala načapať opäť s odhalenými krivkami. Stalo sa tak počas výletu na súkromnej pláži, keď si dvojica myslela, že ich reportéri nenájdu.

Heidi Klum a Vito Schnabel na prechádzke po... Foto: Profimedia
214384744 Heidi Klum a Vito Schnabel na prechádzke po ostrove Svätého Bartolomeja.

Tým sa však podarilo zhotoviť na dovolenke aj mimoriadne chúlostivé zábery – ich hlavným protagonistom však nie je Klum, ale jej mladý milenec. Toho zvečnili na terase prenajatej vily celkom nahého v objatí s modelkou. Na ďalších záberoch už bolo jasne vidieť jeho erekciu. Podobné fotky sa však nikde napokon neobjavili, keďže pre ich povahu vlastne nie je možné ich zverejniť. Ale aspoň Heidi môže mať dobrý pocit, že je pre svojho zajačika rozhodne príťažlivá.

Herečka Brooke Shields na pláži v Mexiku...
Nemecký futbalista Alexander Meier si užíval na...
+21Profesionálna surferka Chelsea Tuach si ani na...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #bikiny #Heidi Klum #bradavka #St. Barths

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....