Kam až zájde? Nahá Miley ukázala privátne fotky. V rozkroku len pena

Celkom nahá a mnohokrát v priam vulgárnych pozách - speváčka Miley Cyrus sa opäť ocitla v centre pozornosti. Môžu za to snímky zo súkromného albumu.

14.01.2015 16:22
debata (2)
Speváčka Miley Cyrus na polaroidovom zábere,... Foto: Reprofoto: Vmagazine.com
Miley Cyrus Speváčka Miley Cyrus na polaroidovom zábere, ktorý zverejnil magazín V.

Reč je o polaroidových záberoch, ktoré vo svojom aktuálnom vydaní zverejnil magazín V. Dvadsaťdvaročná speváčka sa s magazínom podelila o naijintímnejšie momentky, ktoré vznikli počas jej cestovania na svetovom turné k albumu Bangerz.

Cyrus, ktorá nedávno potvrdila vzťah so synom herca Arnolda Schwarzeneggera Patrickom, sa už v minulosti neostýchala predviesť pred objektívom nahá. Napriek tomu však nové fotografie vyvolali búrlivé diskusie. Niekdajšia detská hviezdička sa totiž na nich predvádza celkom nahá, s rozkročenými nohami či lascívnymi výrazmi na tvári.

Hviezda zašla ešte ďalej, keď sa dohodla s vedením magazínu na tom, že jeden zo svojich aktov mu dovolí vydať ako špeciálnu prílohu. Fotografiu, na ktorej Miley pózuje celkom nahá, pričom intímne partie jej zahaľuje iba pena z kúpeľa, vydal V Magazine ako plagát. Treba si ho však špeciálne objednať v ich e-shope.

Cyrus nedávno hostila podujatie iného známeho magazínu – W Magazine. V ňom pózovala nahá v perinách pred objektívom dua Mert a Marcus už pred pár mesiacmi. Táto fotografia vo veľkoformátovom rozmere sa ocitla aj v exhibícii spojenej s víkendovou párty.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #nahá #Miley Cyrus #erotika #Polaroid #V Magazine

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...