Silikóny jej spľasli! Ale inak sa seriálová mrcha rokmi nemení

Seriálová mrcha Lisa Rinna nestarne? 10 rokov ubehlo a ona vyzerá rovnako! Až na ten dekolt.

16.01.2015 10:00
debata

Fanúšikom seriálu Melrose Place z konca devätdesiatych rokov je herečka Lisa Rinna dobre známa. Zahrala si úlohu seriálovej mrchy Taylor. A na obrazovke bola neprehliadnuteľnou aj vďaka jej neprimerane veľkým perám.

Dnes 51-ročná tmavovláska sa prišla zabaviť na párty televízie HBO po odovzdávaní Zlatých glóbusov. A zo šatníka vytiahla presne tie isté šaty, ktoré mala na sebe pred desiatmi rokmi na gala podujatí v hoteli Plaza v Beverly Hills. A ako dopadlo toto porovnanie?

Čo sa tváre týka, herečka vyzerala takmer identicky a desaťtročný rozdiel medzi fotografiami by spozoroval málokto. Zrejme za to vďačí botoxovým injekciám, ktorých aplikáciou sa nikdy netajila. Rokmi overený, typický krátky účes takisto nezmenila, podobne ako líčenie. A postavu? Tak s tou si starosti robiť nemusí ani po päťdesiatke. Jediné, čo sa zmenilo, je jej dekolt. V roku 2015 jej spod šiat vykúkali oveľa väčšie prsia ako teraz. Kam sa podeli? Že by si aj z nich dala odstrániť nadbytočný silikón?

Herečka Lisa Rinna v roku 2015 - na párty... Foto: Profimedia
Lisa Rinna Herečka Lisa Rinna v roku 2015 - na párty televízie HBO po udeľovaní Zlatých glóbusov.

Herečka v roku 2013 v Today Show televízie NBC povedala, že silikón z pier si dala odstrániť, pretože jej vďaka nemu tvrdli. O prsiach reč nebola. Následne povedala, že skutočnosť, že využívala plastickú chirurgiu neľutuje, pretože zákroky jej pomohli v kariére.

Herečka Lisa Rinna v roku 2005. Foto: SHUTTERSTOCK
Lisa Rinna Herečka Lisa Rinna v roku 2005.

Pre magazín „Us Weekly“ sa ešte vyjadrila: „Myslím si, že každý môže so sebou urobiť čo chce, aby sa vo svojej koži cítil lepšie. A nikoho do toho nič nie je.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #dekolt #HBO #Lisa Rinna

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...