Katie Holmes sa zbavila looku dievčatka! Je z nej tajomná kráska

Niekdajšia manželka Toma Cruisea vyrazila do Berlína za módou.

21.01.2015 18:00
Elizabeth Hurley, Katie Holmes Foto: ,
Modelka a herečka Elizabeth Hurley a Katie Holmes sledujú prehliadku značky Marc Cain.
debata

Katie Holmes zmenila imidž. V šik klobúku dorazila na módnu prehliadku značky Marc Cain do Belína. V nemeckej metropole je týždeň módy v plnom prúde a ako sa zdá, nenechali si ho ujsť ani celebrity svetového mena.

Prvý rad bol pre herečku a niekdajšiu manželku Toma Cruisea tým pravým miestom na sedenie. Vedľa nej sa objavila ďalšia hviezda, 49-ročná Elizabeth Hurley. Tá na prehliadku zvolila o čosi slávnostnejší „look“ a prišla v čiernom trblietavom tope. Vedľa spomínaných hviezd dostala čestné miesto aj holandská modelka a moderátorka Sylvie Meis, ktorá sa práve v Nemecku teší veľkej popularite.

Elizabeth Hurley, Katie Holmes  a Sylvie Meis... Foto: SITA, HANNIBAL HANSCHKE
Elizabeth Hurley, Katie Holmes a Sylvie Meis Elizabeth Hurley, Katie Holmes a Sylvie Meis sledujú prehliadku značky Marc Cain.

Medzi trojicou počas večera vynikala práve Katie Holmes, ktorá si nechala záležať aj na mejkape. Jej výrazné modré oči, lemované čiernou linkou, skvele dotvárali imidž tajomnej krásky. V Berlíne sa tak výrazne vzdialila od svojho obľúbeného dievčenského „looku“ a rozhodla sa pre čosi nové. A nešliapla vedľa.

debata chyba
Viac na túto tému: #Katie Holmes #Elizabeth Hurley #Barlín

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...