Hviezda Divergencie testuje svoju odvahu. Takto sa predvádza hore bez!

Tínedžerský idol, no zároveň kritikmi uznávaný mladý talent - reč je o herečke Shailene Woodleyovej. V novom filme odhaľuje však aj stránku, ktorú doposiaľ mnohí nepoznali.

22.01.2015 10:02
debata
zväčšiť Herečka Shailene Woodley sa odhalila v snímke... Foto: Profimedia
Herečka Shailene Woodley sa odhalila v snímke White Bird in a Blizzard. Herečka Shailene Woodley sa odhalila v snímke White Bird in a Blizzard.

Dvadsaťdvaročná Woodley už pred vyše rokom dokončila snímku White bird in blizzard. Tento nezávislý film, ktorý sa v USA dostal len do obmedzenej kino-distribúcie, otestoval herečkinu ochotu odhodiť pre rolu svoje šaty. Hviezda to však zjavne zvládla bez väčších problémov.

V mysterióznej dráme si zahrala mladú hrdinku, ktorej život sa prevráti naruby, keď jej odrazu zmizne mama. Woodley si túto rolu vraj užívala. „Bola pre mňa niečím celkom novým,“ komentovala. „Mohla som si otestovať polohy, na ktoré som doposaľ nemala príležitosť.“

Fanúšikovia mladej herečky však určite s nedočkavosťou rátajú týždne a dni do premiéry filmu Insurgent – pokračovania úspešnej Divergencie, v ktorej Woodley stvárnila hlavnú rolu.

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #hore bez #film #Shailene Woodley

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...