Pozerajte, čo ukážem! 56-ročná Madonna vytrčila (skoro) holý zadok

Nesklamala! Speváčka Madonna sa aj napriek svojmu veku predstavila na cenách Grammy ako legendárna provokatérka. Fotografom odhalila pozadie.

09.02.2015 07:48
debata
Speváčka Madonna odhalila fotografom pozadie. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Speváčka Gwen Stefani prišla v kreácii Atelier Versace. Speváčka Madonna odhalila fotografom pozadie.

Päťdesiatšesťročná hudobná diva, ktorá v rámci večera aj vystúpila s novým singlom Living for love, sa pri úvodnom pózovaní na červenom koberci objavila v kreácii z dielne Givenchy. Korzetové body zdôrazňovalo jej bujný dekolt a od pása dolu speváčku zakrývala len kratučká sukienka.

Speváčka Taylor Swift v róbe z dielne Elieho...
Speváčka Rita Ora sa trblietala v róbe Prada.
+39Televízna celebrita Kelly Osbourne.

Zdá sa však, že štvornásobná matka chcela priniesť do slávnostného večera trošku pikantérie a tak cestou do zákulisia odhalila zámerne fotografom pozadie tým, že si zdvihla tenký pruh látky. Objektívom sa tak naskytol pohľad na takmer obnažený zadok slávnej speváčky len v miniatúrnych tanga-nohavičkách.

Madonna sa objavila na červenom koberci v... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Madonna sa objavila na červenom koberci v kreácii z dielne Ricarda Tisciho pre Givenchy. Madonna sa objavila na červenom koberci v kreácii z dielne Ricarda Tisciho pre Givenchy.

Jedno sa tejto dáme uprieť nedá – vo svojom veku má ukážkovú figúru a závidieť by jej mohli mnohé mladšie ročníky. Madonna sa aj počas živého vystúpenia objavila pred tisíckami divákov v inom korzetovom body z dielne Givenchy inšpirovanom toreádorskou estetikou. Okolo nej tancovali desiatky tanečníkov s trblietavými maskami na tvári a umelými rohmi pripevnenými na hlavách.

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #Madonna #Grammy #provokácia #zadok

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...