Pozor, lebo vypadnú! Nový sexidol Ameriky ohuruje megaprsiami

Účinkovala v reklame počas prestávky v Super Bowl a stalo sa presne to, čo mnohí predpokladi. Z modelky Charlotte McKinneyovej je nový sex-idol Ameriky.

10.02.2015 00:00
debata
Modelka Charlotte McKinney na akcii John Frieda... Foto: Profimedia
Charlotte McKinney Modelka Charlotte McKinney na akcii John Frieda Beach Collection.

Blondínka, ktorá si zahrala v reklamnom spote fast-foodovej siete Carl's Jr., sa počas víkendu objavila na akcii kaderníckej značky John Frieda. O pozornosť núdzu nemala.

Plavovláska, ktorá si získala pozornosť miliónov Američanov, svojimi kyprými krivkami, sa na akcii objavila v šatách s odvážnym výstrihom. A ten neskryl to, prečo ju mnohí muži obdivujú – skutočne bujný a (údajne) absolútne prirodzený dekolt.

Hviezdou spotu reťazca fast-foodového... Foto: Youtube
Charlotte McKinney Hviezdou spotu reťazca fast-foodového občerstvenia Carl's Jr. sa stala 22-ročná modelka Charlotte McKinney.

McKinneyovú mnohí prirovnajú k nástupkyni Kate Uptonovej. Dvadsaťdvaročná blondínka sa porovnávaním cíti byť poctená. „Je zjavné, že sa ľuďom podobáme. Obe sme blondínky, obe z Floridy a obe máme obrovské prsia,“ uviedla pre magazín Esquire. „Pre mňa je toto porovnávanie super lichotivé. Kate má za sebou úžasnú kariéru. Ale verím, že sa dokážem postaviť na svoje nohy a vytvoriť si vlastné meno,“ dodala modelka, ktorá nedávno pózovala aj v kampani na plavky Summerlove.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #dekolt #Charlotte McKinney #sexidol

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...