Polonahá a nemravná! Modelka Rose šokovala videami z karnevalu

Pred časom sa pre manželovu neveru rozhodla pre rozvod. Teraz si modelka Amber Rose užíva naplno.

20.02.2015 00:00
debata (1)

Back to me killin the gram #TrinidadandTobagoCarnival

Fotka zveejnn uivatelem Amber Rose (@amberrose),

ridsaťjedenročná modelka, ktorej extravagantné a odhaľujúce outfity si získali pozornosť a občas aj pohoršenie verejnosti, sa pred pár dňami pochválila zábermi z karnevalu v Trinidade a Tobagu.

Niekdajšiu priateľku rapera Kanye Westa tam zavolali organizátori ako jednu z hviezd karnevalovej tanečnej prehliadky a modelka s bujnými proporciami neodmietla.

Už výbava, do ktorej sa obliekla, musela pútať patričnú pozornosť. Amber Rose sa totiž navliekla len do podprsenky s haďou potlačou a miniatúrnych bikín zdobených retiazkami a strapcami. Nechýbali ani ozdoby z peria a množstvo šperkov.

Fotografie na Instagrame však nepôsobia ani zďaleka tak provokatívne ako videá, ktorá na svojom profile zverejnila 31-ročná mama a ex-manželka Wiza Khalifu. Na jednom z nich krúti panvou a predvádza svoje polonahé telo v rytme tanca, ďalšie je ešte odvážnejšie.

Pri tanci sa obtiera pozadím o spokojného tanečníka, pričom video sprevádza komentár, že „muži nie sú jediní, ktorí sa môžu zabávať na turné, ženy sa tiež môžu“. Objavili sa aj dohady, že to je narážka na konanie jej ex-manžela Khalifu, ktorý jej mal byť neverný práve počas absolvovania klubových turné po USA.

#TrinidadandTobagoCarnival #GyalComeWinePonIt

Video zveejnn uivatelem Amber Rose (@amberrose),

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #Instagram #tanec #provokácia #video #karneval #Amber Rose

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...