Zahalená vydržala len pár hodín. A potom? Kim je znovu ako holá!

Parížsky výlet manželského páru Kim Kardashian a Kanye West sa niesol v znamení mediálneho záujmu. O kontroverzného rapera, ktorý účinkoval v priestoroch Louis Vuitton Foundation aj o jeho manželku, ktorá sa zase predvádzala v odvážnych kúskoch.

12.03.2015 00:00
debata (1)
Televízna celebrita a mediálna hviezda Kim... Foto: Profimedia
Kim Kardashian Televízna celebrita a mediálna hviezda Kim Kardashian odchádza z hotela v Paríži.

Tridsaťštyriročná mama dcérky North stihla v metropole Francúzska predviesť svoje bujné prednosti v priehľadných šatách a novinári si už doslova robili žarty z toho, aký ďalší odhľaľujúci model vytiahne najbližšie.

Keď sa v stredu predpoludním objavila na prehliadke Louis Vuitton, mnohých teda prekvapilo, že bola podozrivo zahalená. Na sledovanú módnu šou si pritom ako jedna z mála celebrít nevzala šaty od hostiteľa (pravdepodobne jej ich nezapožičali), ale prišla v šatách z dielne Givenchy. Dokonca modelu, ktorý mal len v nedeľu premiéru na móle.

Manželia Kim Kardashian a Kanye West pri... Foto: SITA/AP, Zacharie Scheurer
Louis Vuitton - jeseň-zima 2015/2016 - Paríž - Kim Kardashian Manželia Kim Kardashian a Kanye West pri odchode z prehliadky Louis Vuitton v Paríži.

Lenže, pravda bude taká, že Kim Kardashianovej sa mediálny záujem páči a tiež sa jej asi pozdáva vystavovať na obdiv bujné tvary, ktoré očarili aj jej manžela. Už o pár hodín vychádzala z hotela v priehľadnom tope a čiernej sukni.

Hoci pod top si vzala podprsenku, výsledný dojem vďaka jej telovej farbe pôsobil bizarne a Kim znovu vyzerala akoby bola pod šatami celkom holá. Nuž, ale po foto-editoriáloch, ktoré predviedla v magazíne Love, to vlastne asi neprekvapí…

Herečka Jennifer Connelly pred prehliadkou...
Manželia Kim Kardashian a Kanye West pri...
+21Na prehliadke Louis Vuitton v Paríži dorazila...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sexi #Kim Kardashian #odhalená #Louis Vuitton #zahalená

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...