Pár milimetrov a rozkrok odhalený! Fitneska Marsh sa teda neostýcha....

Silikónové poprsie, umelo nafúknuté pery a kariéry modelky pánskych magazínov, ktorú vymenila za fitness. To všetko sedí na britskú celebritku Jodie Marsh. A ešte čosi...

31.03.2015 00:00
debata (3)

Tridsaťšesťročná rodáčka zo South Wealdu totiž nikdy nepatrila k ostýchavým dámam – skôr ju možno nazvať provokatérkou. A podobne provokujúco pôsobia aj fotografie na jej oficiálnej Instagram stránke.

Marsh sa pravidelne fotí len v bielizni či bikinách, ba dokonca občas aj bez nich. Akurát so strategicky umiestnenými dlaňmi či pár centimetrami látky. Keď sa pred pár dňami tešila z úspechu svojho nového programu, ktorý vysiela televízny kanál TLC, pridala aj záber z fotenia, na ktorom má len fialovú podprsenku a miniatúrne nohavičky. Aj tie toho veľa nezakrývajú a keby nemala Marsh tetovanie a ten správny predklon, vidieť by jej bolo až „do Ameriky“.

Nuž, ale očividne sa jej táto stratégia vypláca. Sledovanosť programu Jodie Marsh On Drugs je vysoká a televízia už dokonca začala reprízovala úvodnú epizódu. Fitneska a modelka sa pred kamerou zhovára s kriminálnikmi, drogovými dílermi, ale tiež zástupcami polície.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #bikiny #Instagram #Televízia #rozkrok #Jodie Marsh

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...