Dvojitá dávka kyprých tvarov v bikinách: Tieto dámy oslnili na Havaji!

Dvojitá veľkonočná nádielka! Tak nejako by sa dala označiť dovolenková návšteva dvojice sexi modeliek na havajskom ostrove Maui.

05.04.2015 12:40
debata
Modelka Devin Brugman si užívala aj s... Foto: Profimedia
Devin Brugman Modelka Devin Brugman si užívala aj s kamarátkou na havajskom ostrove Maui. A užívali si aj ďalší návštevníci pláže pohľadom na ich sexi krivky.

Dlhoročné kamarátky a kolegyne Devin Brugman a Natasha Oakley si už pár dní pred Veľkou nocou vyrazili za slnkom, morom a príjemným oddychom. Zároveň však dali príležitosť paparazzom aj ďalším návštevníkom letoviska obzrieť si ich príťažlivé krivky.

A veruže, bolo sa na čo pozerať. Obe dámy sa preslávili pózovaním pre pánske magazíny aj v kampaniach na bielizeň či plavky. A hoci dnes už nepracujú toľko, ako pred pár rokmi, stále sa udržiavajú v špičkovej forme. K tomu si pridajte nadšený úsmev a nenútenú dovolenkovú náladu – a magnety pre objektívy sú na svete.

Modelka Natasha Oakley si užívala aj s... Foto: Profimedia
Natasha Oakley Modelka Natasha Oakley si užívala aj s kamarátkou Devin Brugman na havajskom ostrove Maui. A užívali si aj ďalší návštevníci pláže pohľadom na ich sexi krivky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #Devin Brugman #bikiny #sexi #Havaj #Natasha Oakley

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...