Chlpy v podpazuší, na prsiach len lepky! Miley Cyrus zase vyvádzala

Iba pár hodín trvalo, kým speváčka Miley Cyrus predvádzala decentný imidž na ceremoniáli uvádzania hviezd do Rokenrolovej siene slávy.

19.04.2015 13:30
debata
Speváčka Miley Cyrus v úvode slávnostného... Foto: Reuters, AARON JOSEFCZYK
Miley Cyrus Speváčka Miley Cyrus v úvode slávnostného ceremoniálu.

Bývalá detská hviezdička dorazila na podujatie v kreácii z dielne Miu Miu a vyzerala prekvapivo elegantne a veľmi striedmo. To však nemalo dlhé trvanie. Keď sa totiž hviezda postavila na pódium, aby zaspievala, objavila sa v kožených šatách na traky. Tie však odhaľovali jej poprsie. Nie, zahalené ho nemala. Akurát si bradavky prelepila ružovými srdiečkami s dvoma písmenami J. O tom, že nahota mladej dáme rozhodne problém nerobí, svedčal aj fakt, že takto vydržala ďalších pár hodín.

Na svojom Instagrame sa pritom speváčka hrdo popýšila provokatívnym outfitom a nielen to. Odhalila tiež, že už pár týždňov si neholila podpazušie. Ktohovie, čo na to hovorí jej priateľ Patrick Schwarzenegger.

Dvadsaťdvaročná speváčka prišla na akciu aj preto, aby uviedla do Siene slávy speváčku Joan Jettovú (preto aj spomenuté dve J na hrudi) a pri tej príležitosti oznámila, že sa s ňou kedysi chcela vyspať. „Začnem toto predstavovanie tým, že vám poviem, ako som prvýkrát túžila mať sex s Joan Jett. Boli sme na záchode, fajčili sme a len tak sme sa rozprávali a bol to jeden z tých momentov v živote, keď som chcela existovať len tu a teraz a absorbovať všetko, čo mi povedala,“ vyhlásila Cyrus.

Joan's cheerleader

Fotka zveejnn uivatelem Miley Cyrus (@mileycyrus),

Fuck yeah!

Fotka zveejnn uivatelem Miley Cyrus (@mileycyrus),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Miley Cyrus #poprsie #provokácia #nálepky #Joan Jett

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...