Zadoček slávnej majiteľky! Tieto dokonalé krivky vytasila rovno na titulku

Na svoju sexuálnu polohu opäť stavila speváčka Rihanna, keď nafotila zábery pre nové vydanie magazínu V. Titulná strana poteší najmä fanúšikov príťažlivých ženských zadočkov.

23.04.2015 12:50
debata (5)
Speváčka Rihanna na titulnej strane magazínu V. Foto: Reprofoto: V Magazine
Rihanna Speváčka Rihanna na titulnej strane magazínu V.

Dvadsaťsedemročná rodáčka z Barbadosu totiž pózovala na obálke časopisu len v tyrkysových nohavičkách, pričom svoje formované pozadie obracia smerom k objektívu. Fotografie zaujmú svojím erotickým nábojom, no tiež zaujímavou, novou podobou speváčky, ktorá už o pár týždňov vydá nový album.

Vlasový štylista tentoraz pripravil pre hviezdu parochňu z platinových blond vlasov a zmenil tak jej vizáž do netradičnej podoby. Pomohli aj výrazné očné tiene. Rihanna pritom nezostáva nič dlžná svojej povesti sexice ani na ďalších stránkach časopisu. Nafotila totiž plavky aktuálnej sezóny a tak z jej príťažlivých kriviek vidieť viac než dosť.

Speváčka sa tiež rozhovorila o hudobnej novinke, ktorej už predchádzali dva nové single – American Oxygen a Bitch Better have my money. „Album je oduševnený a zároveň agresívny, či už textovo, hudobne, alebo tónom môjho hlasu,“ opísala novinku Rihanna, ktorá už stihla k obom singlom nakrútiť videoklipy.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Rihanna #sexi #zadoček #erotika #V Magazine

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...