Holé prsia, rozkrok tiež: Slávna komička ukázala úplne všetko!

Herečka Kristen Wiig je pravdepodobne najobľúbenejšou americkou komičkou súčasnosti. A zdá sa, že patrí aj medzi dámy, ktoré pre rolu vo filme dokážu zahodiť všetok ostych.

04.05.2015 00:00
debata
zväčšiť Herečka Kristen Wiig sa ukázala celkom nahá vo... Foto: Profimedia
Herečka Kristen Wiig sa ukázala celkom nahá vo filme Welcome to me. Herečka Kristen Wiig sa ukázala celkom nahá vo filme Welcome to me.

V novinke Welcome to me sa 41-ročná hviezda komédie Dámska jazda objavila celkom nahá a prekvapila tak aj divákov, ktorí už boli v jej prípade zvyknutí na všeličo. Scéna, ktorá sa odohráva v herni kasína, zachytáva Wiigovú ako prechádza v Evinom rúchu pomedzi hráčov na automatoch. Rýchlo sa k nej priblíži záchrana a snaží sa zabaliť ju do deky.

Herečka ešte na filmovom festivale v Toronte, kde mala snímka premiéru, priznala, že to bol pre ňu „desivý zážitok“. „Všetci uvidia úplne všetko. Z toho mám ešte teraz hrôzu,“ hovorila na jeseň minulého roka novinárom. Nuž, zdá sa, že svoje veľké filmové odhalenie prežila. Akurát si bude možno musieť prečítať pár komentárov na internete o tom, že by mala dbať viac na depiláciu…

Herečky Kristen Wiig (vpravo) a  Linda... Foto: SITA/AP, Chris Young
Herečky Kristen Wiig (vpravo) a Linda Cardellini. Herečky Kristen Wiig (vpravo) a Linda Cardellini pri uvedení filmu Welcome to me minulý rok v septemberi 2014.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #nahá #Kristen Wiig #Welcome to me

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...