Kristína je ale sexi! Zvŕta sa pred Vetchým, ale on sa nevie rozhýbať

Slovenská speváčka zverejnila klip k piesni Number One, ktorá je jej prvou filmovou skladbou. Pozrite si klip!

07.05.2015 00:00
debata (3)

Speváčka Kristína už pred časom dokončila nakrúcanie českej komédie Život je život, v ktorej si zahrala pod taktovkou režiséra Milana Cieslara po boku českých hviezd ako Ondřej Vetchý či Simona Stašová. A práve k filmu naspievala aj titulnú pieseň Number One, ku ktorej už vznikol aj videoklip.

„Na nakrúcanie videoklipu som sa naozaj veľmi tešila, pretože naspievať  titulnú skladbu k filmu a hrať vo filme patrilo medzi moje sny, ktoré sa mi postupne splnili. Nakrúcanie klipu bolo zaujímavé aj tým, že som sa vrátila do priestorov jednej z najluxusnejších reštaurácii v Prahe, kde sa filmovali scény z komédie Život je život,“ povedala sympatická speváčka, ktorá v klipe z pódia zvádza práve svojho hereckého kolegu, Ondřeja Vetchého.

V klipe si zahral aj Kristínin partner zo šou Tanec snov, Karol Kotlár. „Keďže sme sa počas šou lepšie spoznali a náhodou sme  potrebovali obsadiť jedného pekného muža na záver do videoklipu, navrhla som ho režisérovi. Karol bol príjemne prekvapený a mal obrovskú radosť.“

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Kristina #Život je život #Number One

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...