Iba nohavičky a odhalené brucho! Gwyneth Paltrow si to môže dovoliť

42-ročná herečka sa pýši sexi postavou, ktorú hrdo predvádza na titulke.

20.05.2015 12:00
debata

Gwyneth Paltrow má aj po štyridsiatke postavičku ako lusk. Kedykoľvek ju fotografi „nachytajú“ kdesi na pláži, nemusí sa pred nimi schovávať. Skôr naopak.

42-ročná dvojnásobná mama si tento raz zapózovala pre aktuálne vydanie magazínu Women's Health. A mohla si toho na titulke dovoliť ukázať naozaj dosť.

Gwyneth Paltrow na titulke magazínu... Foto: Women's Health
Gwyneth Paltrow Gwyneth Paltrow na titulke magazínu Women's Health.
Blond herečka pózuje len v spodnom diele plaviek a odhaľuje svoje sexi brucho. Vrch tela jej zahaľuje modré obtiahnuté tričko. Typickým úsmevom a blond hrivou tak láka čitateľov spomínaného magazínu, v ktorom hovorí aj o svojom tele.

„Dnes sa cítim v bikinách oveľa sebavedomejšie ako pred dvadsiatimi rokmi,“ povedala a pokračovala: „Moje dni sú stereotypné. Zaveziem deti do školy, cvičím hodinu kardio, potom pracujem,“ opísala svoj denný rozvrh.

Čo sa stavy týka, opisuje ju takto: „Na obed väčšinou jem šalát a grilovaným kuracím mäsom a na večeru si môžem dať, na čo mám chuť. Večer jem spolu s deťmi, napríklad vyprážané kura s brokolicou, cestoviny alebo pečené kura so zemiakmi.“

A napokon ešte dodala, že fit ju udržiavajú celkom prirodzené veci: „Akokoľvek ‚otrepane‘ to znie, ale je to šport, smiech, sex a skutočnosť, že zostávam sama sebou.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gwyneth Paltrow #titulka #Women's Health

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...