Konečne! Teigen nahá pózovala v oceáne, výsledok je na svete

A sú na svete! Zábery, ktoré začiatkom marca fotografoval na pláži v Miami legendárny fotograf Bruce Weber s nahou modelkou Chrissy Teigen, sa už dočkali oficiálnej podoby.

27.05.2015 11:42
debata
Topmodelka Chrissy Teigen pózovala celkom nahá... Foto: Profimedia
Chrissy Teigen Topmodelka Chrissy Teigen pózovala celkom nahá vo vlnách oceánu na pláži v Miami pred objektívom fotografa Bruca Webera. Prichytili ju pritom paparazzovia.

Na svojich stránkach, či už webových, alebo tlačených, ich zverejnil magazín DuJour, ktorý s príťažlivou modelkou a jej slávnym manželom Johnom Legendom urobil veľkú reportáž a rozhovor. Sprevádza ich bohatý editoriál, na ktorom sa dvojica objavuje v idylických prostrediach a situáciách.

Dvadsaťdeväťročná hviezda titulnej strany Sports Illustrated sa začiatkom marca neváhala vyzliecť celkom donaha, aby zapózovala slávnemu módnemu fotografovi. „Všetko, na čo Bruce siahne, má zaručený úžasný výsledok. Aj preto som neváhala,“ vysvetlila pre americké médiá. Jej manžel vraj hneď súhlasil. Nebolo to prvýkrát, čo sa hrdo pýšil svojou pôvabnou polovičkou.

Manželský pár Chrissy Teigen a John Legend... Foto: Reprofoto: Bruce Weber for Du Jour
Chrissy Teigen a John Legend Manželský pár Chrissy Teigen a John Legend spoločne pózovali fotografovi Brucovi Weberovi pre magazín DuJour.

Dvojica si aj dva roky po svadbe a niekoľkoročnom randení spolu veľmi dobre rozumie a zatiaľ vraj neprežívala žiadnu výraznejšiu krízu. „Do manželskej poradne chodiť nemusíme. Úprimne, jediný dôvod, ktorý by nás tam asi zaviedol, by bolo, ak by jeden z nás podvádzal,“ vyhlásila v rozhovore pre Du Jour brunetka.

Hoci zatiaľ nemajú s manželom deti, v pláne je ich vraj veľa. „Zvyšok života budem asi len tehotná, lebo chceme veľa deti. Najprv pár vlastných a potom si ešte nejaké adoptujeme,“ uviedla v rozhovore.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #rodina #Chrissy Teigen #John Legend #Bruce Weber #Du Jour #fotky

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...