V špičkovej forme. Ale tie prsia sú už podozrivo veľké, Jennifer!

Zostať vo forme je pre americkú kráľovnú fitness Jennifer Nicole Lee takpovediac povinnosťou. Ale žeby k tomu patrili aj velikánske prsia?

07.06.2015 16:40
debata
Celebritná trénerka a populárna celebrita... Foto: Profimedia
Jennifer Nicole Lee Celebritná trénerka a populárna celebrita Jennifer Nicole Lee na pláži v Miami.

O tom, že bývalá Miss Bikini a držiteľka niekoľkých titulov fitness má vylepšené poprsie, niet pochýb. Keď sa však pred pár dňami objavila na pláži v Miami, kde pravidelne s úsmevom pózuje svorke paparazzov, predsa len čosi vyzeralo inak.

Lee v krikľavej plavkovej podprsenke predviedla vskutku masívne vnasy. Vyzeralo to, akoby si nechala svoje proporcie vylepšiť o ďalších pár čísel. Samozrejme, nič podobné nepotvrdila a len sa s úsmevom predvádzala.

GET LOW WHEN DA WHISTLE BLOW!! The SECRET KEY to a really GOOD SQUAT is to DROP IT LOW! I prefer a wide legged stance when squatting, allowing my glutes to fully stretch at the bottom move, & then to slowly lift up engaging all of my muscles with a squeeze at the top. As a celebrity trainer, I tell my fitness friends & elite community at www.JoltOfJNL.com to never use momentum and put your "mind into your muscle", so you never "cheat" the move. Check back for more motivation, as Im always here for you-to give you a MOTIVATIONAL KICK IN THE BUTT! More fistpo at www.JoltOfJNL.com I believe in you! xo JNL #JenniferNicoleLee #abs #squat #Strong #Celebrity #Fitness #tips #NeverGiveUp #HardWorkPaysOff #JoltOfJNL #Female #fitspo #BestButt #BestOfIG #GlutesThatSalute #JNLFusion #KissMyAbs #DropItLow

Fotka zveejnn uivatelem Jennifer Nicole Lee (@jnlworldwide),

Jedno sa však musí dvojnásobnej mame, ktorá onedlho oslávi štyridsiatku, nechať. Jej figúra, svaly a pevnosť sú naozaj v ukážkovom stave. A príklad môže dávať mnohým ženám, ktoré túžia svoju postavu vylepšiť. Konieckoncov, veď si na tom založila aj mimoriadne úspešné podnikanie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #Telo #sexi #fitness #poprsie #silikóny #Jennifer Nicole Lee

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...