Deppova manželka ako plážová zvodkyňa! Túžiaca po slobode

Amber Heard opisuje, ako sa zmenil jej vzťah s Johnnym Deppom po svadbe.

12.06.2015 01:40
debata

Ako sa žije po boku Johnnyho Deppa (52)? Jeho 29-ročná krásna manželka, Amber Heard, o tom stručne porozprávala v rozhovore pre magazín Elle.

Amber Heard na titulke magazínu Elle. Foto: Elle
Amber Heard Amber Heard na titulke magazínu Elle.

Ako sa zmenil ich život po tom, čo si povedali „áno“ na Bahamách? „Nie je to žiaden dramatický rozdiel. Už sme spolu nejakú tú dobu a náš vzťah sa normálne vyvíja. Stále mám nezávislého ducha,“ povedala.

Čo sa týka jej manžela, o láske k nemu povedala: „Zamilujem sa stále nanovo.“

Ako herečka prízvukovala, nechce médiám rozprávať o svojom súkromnom živote a desí sa toho, že úplne stratí svoju slobodu. „Mám strach, že prídem o svoju slobodu. Nechcem byť v živote obratá o možnosť prechádzať svojím životom slobodne. Pre túto výsadu som tvrdo pracovala.“

Amber prekáža, že Hollywood ju berie skôr preto, ako vyzerá či s kým žije, než preto, akou je herečkou. „Stále dostávam scenáre, ktoré sú všetko možné, len nie skvelé. Sú to také typické ženské úlohy slúžiace na to, aby pri nich vynikla postava mužská.“

Na titulke Elle pózuje sexi blondínka v bielych plavkách, na jej pekných perách svieti zvodne červený rúž. A sčasti odhaľuje aj tetovanie pod svojím poprsím, ktoré je citátom z básne Pabla Nerudu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #Johnny Depp #Amber Heard

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...