Najsexi surferka USA v bikinách. A nie sama. Páni, toto je dvojitý zásah!

Fotenia s príťažlivými dámami na pláži v Malibu už patria k udalostiam, ktoré ochotne mapujú aj médiá v zahraničí. A tentoraz na to bola dvojnásobná príležitosť.

12.06.2015 00:00
debata
Kalifornská surferka Eryn Krouse (vľavo) a... Foto: Profimedia
Eryn Krouse (vľavo) a modelka Kaili Thorne Kalifornská surferka Eryn Krouse (vľavo) a modelka Kaili Thorne, sestra slávnejšej herečky Belly Thorne, sa postavili pred objektív v rámci fotenia pre značku 138 Water.

Pred objektív fotografa v rámci nových promo-záberov značky 138 Water sa postavili až dve príťažlivé dámy a bolo sa na čo pozerať. Kalifornčanka menom Eryn Krouse patrí medzi veľké tamojšie surferské hviezdy, ale nielen to. Je to aj nesmierne sexi slečna, s dokonalými krivkami a krásnou tvárou.

Aby toho málo nebolo, po jej boku sa postavila herečka a modelka Kaili Thorne. Je to sestra slávnejšej herečky Belly Thorne, ktorú preslávilo účinkovanie v tínedžerských programoch. Čo sa fyzickej stránky týka, vydarili sa obe. V prípade Kaili však majú fotografi oveľa častejšie príležitosť zachytiť ju aj v pomerne sporých kúskoch odevu.

Na pláži v Malibu sa dvojica dám postavila v dvojdielnych bikinách a pred objektívom sa predvádzali ako absolútne profesionálky. Bol to príjemný pohľad, no povedzte…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #sexi #modelka #modelky #138 Water #Eryn Krouse #Kaili Thorne

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...