Toto je zaručene najsexi moderátorka planéty! Jej krivky sú ohurujúce

Všetky oči museli smerovať na moderátorku a niekdajšiu modelku Belen Rodriguez, keď sa pred pár dňami objavila na dovolenke na Ibize.

19.06.2015 00:00
debata
Argentínska kráska Belen Rodriguez je... Foto: Profimedia
Belen Rodriguez Argentínska kráska Belen Rodriguez je starostlivá mama. A ako napovedá obrázok, aj poriadne sexi mama!

Tridsaťročná rodáčka z Buenos Aires, ktorá odmalička žije v Taliansku, sa vybrala naznámy turistický ostrov spoločne s rodinou a užívala si chvíle voľna aj napriek tomu, že si musela uvedomovať prítomnosť paparazzov.

Pri pohľade na to, v akej forme sa nachádza 30-ročná hnedovláska, je však jasné, že rozhodne sa nemusí obávať neočakávaných momentiek od reportérov. Rodriguez v dvojdielnych bikinách predviedla naozaj dokonalú postavu. Jej pozadie v tanga nohavičkách vyzeralo priam dokonalo, bruško má ploché a trénované a výstrih mimoriadne príťažlivý.

Modelka Belen Rodriguez si užíva aj so svojou... Foto: Profimedia
Belen Rodriguez Modelka Belen Rodriguez si užíva aj so svojou ratolesťou na dovolenke na Ibize. Pohľad na ňu je naozaj potecha pre oko.

Belén Rodriguez, ktorá je v Taliansku považovaná za jednu z najsexi žien, svoju povesť určite týmito momentkami upevnila. A my jej pokojne pridáme aj divokú kartu. Čo tak najsexi moderátorka planéty? Súhlasíte?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #bikiny #sexi #Ibiza #Belen Rodriguez

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...