Sexi mama s dcérou v bikinách: Fíha, veď ani nezbadáte rozdiel!

Herečka, modelka a tanečnica Brooke Charvet-Burke patrí medzi tie dámy, ktoré prehliadnuť nedokážete. Pôvabná, v špičkovej forme - zaujme ešte viac, keď si uvedomíte, že je štvornásobná mama.

24.06.2015 06:43
debata
Herečka Brooke Burke-Charvet (vľavo) a jej... Foto: Profimedia
Brooke Burke-Charvet a Neriah Fisher Herečka Brooke Burke-Charvet (vľavo) a jej dcéra Neriah Fisher sa objavili na pláži v Malibu. Zdá sa, že v rodinnej konkurencii má mama navrch.

Rovnako zaujala aj na pláži v Malibu, kde 43-ročnej brunetke robila spoločnosť najstaršia dcéra Neriah. Dvojica dám si vyrazila za chvíľkou relaxu, ale paparazzom sa vyhnúť nedokázala. Na druhej strane, niet na to vôbec dôvod. Skôr naopak.

Bývalá hviezda šou Dancing with the stars je stále v ukážkovej forme a v dvojdielnych bikinách predviedla figúru, ktorú by jej pokojne mohla závidieť aj dcéra Neriah.

Herečka vždy milovala pohyb a okrem tanca sa udržiavala aj pravidelným cvičením. „Je to pre mňa ako dýchať. Nesmierne prirodzené. Z pohybu mám radosť, žijem z neho,“ vyznala sa raz v jednom z rozhovorov. A zdá sa, že tento prístup k životu sa jej vypláca.

Manželom sexi maminy je tiež známy herec a fanúšik športu David Charvet. Pamätať si ho môžete ako urasteného plavčíka zo seriálu Pobrežná hliadka. Dvojica má spolu dve deti, prvé dve dcéry má Burke z prvého manželstva.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #bikiny #Malibu #forma #Brooke Charvet-Burke

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...