Hamiltonova exmilenka na Mykonose: Fúha, prsia sa jej tlačia z bikín!

Z gréckeho Mykonosu sa stal nový raj celebrít. A užíva si ho aj speváčka a tanečnica Nicole Scherzinger. V jej prípade tiež platí, že si užívajú aj ďalší návštevníci pláže. Pohľad na sexi telo.

30.06.2015 00:00
debata
Speváčka a tanečnica Nicole Scherzinger počas... Foto: Profimedia
Nicole Scherzinger Speváčka a tanečnica Nicole Scherzinger počas dovolenky na ostrove Mykonos v Grécku.

Tridsaťsedemročná hviezda, ktorá sa preslávila ako členka formácia Pussycat Dolls, aby sa neskôr dala na sólovú dráhu, predviedla dokonalé krivky v dvojdielnych bikinách. Vystužená podprsenka s čiernobielou variáciou zvieracieho vzoru urobila svoje a podčiarkla Scherzingerovej vna­dy.

Také bujné poprsie hádam ešte na fotografiách neprezentovala. Ba čo viac, momentka z mora, ktorá sa podarila jednému z paparazzov zaváňa drobným trapasom. Z podprsenky sa totiž kypré tvary tlačia tak, že vidieť aj jemné obrysy bradaviek.

Scherzinger si na Mykonose užívala v spoločnosti svojich kamarátok, no nielen ich. Na jar oznámila definitívny rozchod s pretekárom F1 Lewisom Hamiltonom, s ktorým boli spolu s prestávkami vyše tri roky. Zdá sa však, že už má za neho náhradu. Paparazzovia ju totiž odfotografovali s futbalistom Pajtimom Kasamim, ako sa bozkávajú na terase luxusnej vily.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #bikiny #Telo #Nicole Scherzinger #krivky #Mykonos

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...