Kim s natrieskaným dekoltom na titulke: Sex-video už neriešim!

Ani tehotenstvo nič nezmenilo na spôsobe prezentácie jednej z najslávnejších celebrít súčasnosti. Kim Kardashian chce byť sexi.

03.07.2015 00:00
debata
Televízna hviezda Kim Kardashian na titulnej... Foto: Reprofoto: Rolling Stone
Kim Kardashian Televízna hviezda Kim Kardashian na titulnej strane slávneho Rolling Stone.

Darí sa jej to aj na obálke nového vydania slávneho magazínu Rolling Stone. Dostala sa naň vôbec prvýkrát v živote.

Slávna brunetka pózovala pred objektívom fotografa Terryho Richardsona v námorníckom body, pod ktorým má oblečenú červenú podprsenku. Jej dekolt podporený ešte výstužou v podprsenke vyzerá skutočne ohromne. Televízna celebrita pritom hádže laškovný úsmev smerom do objektívu.

V interview pre slávny magazín sa Kim rozhovorila o mnohých témach – či už o manželovi Kanye Westovi, jej vlastnej vizuálnej a štylistickej premene či napríklad o tom, ako vníma svoju feministickú pozíciu v rámci podpory žien s plnšími tvarmi.

Pri otázke, či vie, kto môže za to, že na verejnosť uniklo pred pár rokmi súkromné sex-video (o ktorom sa tvrdí, že vlastne odštartovalo jej kariéru), však odpovedala zamietavo. „Nemôžem o tom hovoriť. Ale už nad tým ani nerozmýšľam. Mala som to v hlave naozaj dlho. Ale keď sa raz cez niečo prenesiem, tak sa cez to prenesiem. Už sa späť nevraciam,“ vysvetlila budúca mamička, ktorá čaká s raperom druhé dieťa. Podľa informácií by to mal byť chlapec. Dvojica už má dcérku North West.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sexi #Kim Kardashian #titulka #dekolt #Rolling Stone

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...