Najsexi ryšavky česko-slovenského filmu! Vyberte si svoju naj

Posledné dni česko-slovenského šoubiznisového života sa opäť niesli v znamení herečky Táne Pauhofovej. Na festivale v Karlových Varoch zaujala táto príťažlivá ryšavka hneď dvakrát.

15.07.2015 12:14
debata (3)
Slovenská herečka Táňa Pauhofová. Foto: Profimedia
Táňa Pauhofová Slovenská herečka Táňa Pauhofová.

Je to nezameniteľný pôvab, ktorým disponuje, ale určite aj ohnivá hriva, ktorá tak často púta pozornosť a robí zo slovenskej herečky neprehliadnuteľnú hviezdu spoločenských akcií a tiež filmových príbehov. O herečky – ryšavky pritom v česko-slovenskom priestore nemáme až takú núdzu. Kto sú Pauhofovej najväčšie „konkurentky“?

Vica Kerekes

Drobná, s plachým pohľadom, no démonicky zvodným telom – slovensko-maďarská herečka Vica patrí medzi najpôvabnejšie dámy na oboch stranách československej hranice. Na fotografiách necháva vyniknúť svoje roztomilé pehy, vo filmoch často zase odhalí krivky, ktoré jej nadelila matka príroda. Niet divu, že ju najmä v susednom Česku milujú.

Herečka Vica Kerekes. Foto: Ľuboš Pilc, Pravda
Vica Kerekes Herečka Vica Kerekes.

Anna Geislerová

Mimoriadny talent a neobyčajný, z prvoplánovej predstavy sa vymykajúci pôvab, ktorý akoby odkazoval na filmové divy niekdajšieho medzivojnového Československa. Táto herečka je hviezdou prvej veľkosti, ktorá už čoskoro začne nakrúcať film s Jamiem Dornanom. A hoci sa už na plátne predstavila ako blondínka aj brunetka, najviac rezonuje v postavách ryšaviek.

Herečka Anna Geislerová. Foto: Continental Film
Anna Geislerová Herečka Anna Geislerová.

Markéta Hrubešová

Jej mladistvý pôvab a zvodnosť, ktorá sršala z každého centimetra tela vo filme Sedím na konári a je mi dobre už takpovediac zľudovela. Dnes 43-ročná Hrubešová síce už trochu odbočila z „cesty“ vášnivej ryšavky, na ktorú ju často posielali filmári v minulosti, ale stále patrí medzi najkrajšie herečky Česka.

Herečka Markéta Hrubešová. Foto: © Česká televize / Rostislav Šimek
Herečka Markéta Hrubešová. Herečka Markéta Hrubešová.

Anna Linhartová

Jej vek a nespútanosť ju predurčujú k štylistickým experimentom, ale dcéra herečky Jitky Asterovej nezaprie, že najautentickejšie vyzerá ako prirodzená rusovláska s kučeravými vlasmi. Práve tak ju predstavili aj filmy Nevinnosť či Cesta z lesa a objavili pre český film nový „ryšavý“ talent.

Herečka Anna Linhartová na zábere z filmu Cesta... Foto: Aerofilms
Anna Linhartová Herečka Anna Linhartová na zábere z filmu Cesta z lesa.

Barbora Švidraňová

Diabolskejšiu podobu ryšavých dám, ktorým zvyknú režiséri prisudzovať úlohy pozitívnych charakterov, predstavuje herečka a speváčka Barbora Švidraňová. Táto 27-ročná dáma má síce vlasy pravidelne dofarbované, ale v zozname si určite miesto zaslúži.

Barbora Švidraňová je herečka aj hudobníčka,... Foto: Pravda, Ľuboš Pilc
Barbora Švidraňová, herečka Barbora Švidraňová je herečka aj hudobníčka, pôsobí v kapele Basie Frank Band.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #sexi #Anna Geislerová #herečka #Táňa Pauhofová #Vica Kerekes #pôvab #ryšavka

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...