Tento kňaz vyzlečený v sprche rozvášnil internet! Fanúšikom tiekli slinky

Sila sociálnych médií je v dnešných časoch neuveriteľná. Presvedčil sa o tom určite aj Mariano Martinez, populárny argentínsky herec.

03.08.2015 15:30
debata

Domingo y todo se entrena

Fotka uverejnená používateľom Mariano (@marianom78),

Tridsaťšesťročný Mariano je v súčasnosti hviezdou novej telenovely s názvom Esperanza Mia, čo jeho internetovému odhaleniu dodalo ešte pikantnejší nádych. Na televíznej obrazovke totiž stvárňuje citlivého a príťažlivého kňaza, ktorý však bojuje s dilemou medzi Bohom a láskou k žene.

Keď na Instagram pred pár dňami Martinez zavesil momentku zo svojho sobotňajšieho tréningu, na ktorej ho vidieť v posilňovni, ale tiež do pol pása nahého v sprche, spustil poriadny ošiaľ.

Momentku „lajkovalo“ niekoľko desiatok tisíc fanúšikov a podobné množstvo fanúšikov urastenému hrdinovi sladkých televíznych seriálov pribudlo. Na internetovom konte sa objavili príspevky v duchu toho, aký je Martinez očarujúci, či ako jeho príťažlivé telo môže spôsobiť infarkt.

Argentínskeho plejboja nasledovalo aj niekoľko kolegov, medzi nimi napríklad herec Pedro Alfonso, ktorý zverejnil tiež svoju momentku hore bez. V jeho prípade však mala humorný nádych, keď sa uterákom opásal až pri prsiach a pridal popisok. „Ak ich nemôžete poraziť, pridajte sa k nim. Ja nechcem zaostať.“

Yo no me quedo atras @mmartinez_team

Fotka uverejnená používateľom Pepe (@pedroalfonsoo),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #herec #hore bez #Instagram #kňaz #ošiaľ #Mariano Martinez

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...